Лілія Горова з Суспільного мовлення потребує допомоги на лікування

Лілія Горова з Суспільного мовлення потребує допомоги на лікування

15:54,
16 Жовтня 2020
3173

Лілія Горова з Суспільного мовлення потребує допомоги на лікування

15:54,
16 Жовтня 2020
3173
Лілія Горова з Суспільного мовлення потребує допомоги на лікування
Лілія Горова з Суспільного мовлення потребує допомоги на лікування
Вона працює у Дирекції інформаційного мовлення суспільного каналу «UA: Перший» понад вісім років, останні кілька років б'ється з онкологічною хворобою.

Координаторку у Департаменті виробництва (Дирекції інформаційного мовлення «UA: Першого») Лілію Горову колеги називають «сонцем центрального ньюзруму». Зараз вона бореться з онкологією і потребує допомоги для лікування.

«Ліля вже кілька років б'ється з онкологічною хворобою! Позаду – операції і не один курс хіміотерапії. І зараз потрібен іще один. Ми всі віримо, що він буде успішним! Але потрібні гроші. 160 тисяч гривень. Істотна сума, яку родині зібрати – вкрай важко. Друзі, потрібна підтримка!», – закликав на своїй фейсбук-сторінці генеральний продюсер інформаційного мовлення Суспільного Федір Скрипник.

Переказати кошти на допомогу співробіниці Суспільного можна на картку «Приватбанку»: 4731 2191 0814 2815 – Горова Лілія Георгіївна.

Лілія Горова працює на «UA: Першому» координаторкою у Департаменті виробництва (Дирекції інформаційного мовлення). Організовує роботу знімальних груп – камера, машина, акредитації, необхідні документи. Веде графіки співробітників.

«Це доволі інтенсивна робота, з якою Ліля завжди вправляється прекрасно. І робить це вже 8 років – у компанію прийшла працювати 2012-го», – сказав сайту «Детектор суспільногого мовлення» Федір Скрипник.

Журналістка Олена Блізнякова написала на своїй сторінці у Facebook про Лілію Горову: «Она такой боец, ребята, она такая сильная и смелая. и, когда ты ей пишешь, она говорит о себе немного и всегда больше спрашивает: "А как ты?", "А что на работе?", "А тебя не обижают?", "А я тебя люблю, ты молодец".

Я не знаю за что она меня любит. Ее любить легко, она такая чудесная. ребят, пишу и не могу перестать плакать, я так сильно скучаю.

Если бы рак был человеком, я бы впервые в жизни ввязалась бы в драку и обязательно его победила — ради неё. но сейчас все упирается в деньги, которые так или иначе нам нужно найти. Лиля, лечись, пожалуйста. И возвращайся, мне так сильно тебя не хватает!».

Фото: фейсбук-сторінка Лілії  Горової

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду