Джамала знялася у фільмі «Євробачення: Історія вогненної саги» від Netflix

Джамала знялася у фільмі «Євробачення: Історія вогненної саги» від Netflix

14:19,
26 Червня 2020
4965

Джамала знялася у фільмі «Євробачення: Історія вогненної саги» від Netflix

14:19,
26 Червня 2020
4965
Джамала знялася у фільмі «Євробачення: Історія вогненної саги» від Netflix
Джамала знялася у фільмі «Євробачення: Історія вогненної саги» від Netflix
26 червня на Netflix вийшов американський комедійний мюзикл«Євробачення: Історія вогненної саги» (Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga), в якому знялася переможниця «Євробачення-2016» Джамала.

Про зйомки у фільмі співачка написала на своїй фейсбук-сторінці.

За словами Джамали, у липні 2019 року вона отримала листа від американського режисера і сценариста Девіда Добкіна та американського продюсера, сценариста і актора Уїлла Феррелла із запрошенням знятися у фільмі про «Євробачення».

«На зйомках мене вразило все, починаючи з дбайливого ставлення до зелених зон біля локації до кількості задіяних в продакшені людей і професіоналізму знімальної групи. Коли я вперше зайшла в старовинний замок, де знімали мою сцену, мені здалося, що я потрапила в казку! Все виглядало приголомшливо. І актори, і масовка були настільки гарні, що неможливо було відвести очей. Оператор Денні Коен (до речі, номінант на "Оскар"!) і режисер Девід Добкін дуже докладно пояснювали, що вони хочуть бачити в кадрі. Пізніше я познайомилася з Уіллом Ферреллом, нереальною Рейчелл Макадамс (обожнюю "Щоденник пам'яті") і відомим красенем Деном Стивенсоном», – поділилася Джамала.

Співачка зазначила, що під час зйомок зустрілася з найяскравішими учасниками «Євробачення» різних років.

«Моя улюблена Loreen, Elina Nechaeva, з якою після зйомок ми обійшли всю Оксфорд стріт в пошуках іграшки для Еміра (син Джкмали - Ред.), душевний Рибак, смішна Netta... Коли ми всі зібралися, це було схоже на зустріч випускників. Опинитися в такій компанії було дуже круто і душевно!», – додала Джамала.

Як відомо, фільм розповідає про ісландський музичний дует, Ларса Еріксонґа та Сігріти Еріксдоттіри, якому випав шанс представити свою країну на конкурсі «Євробачення».

Прем'єра фільму з червоною доріжкою була запланований на травень 2020 року, але через пандемію COVID-19 її було перенесено. Із 26 червня фільм доступний на Netflix.

Нагадаємо, 14 травня 2016 року Джамала з піснею «1944» перемогла у фіналі «Євробачення-2016». У змішаному голосуванні професійного журі та телеглядачів Джамала набрала 534 бали. У 2017 році конкурс відбувся у Києві завдяки її перемозі. 

Фото: фейсбук-сторінка Джамали

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду