На «UA: Першому» стартує програма «Святі та грішні» з Мирославою Барчук

На «UA: Першому» стартує програма «Святі та грішні» з Мирославою Барчук

15:17,
2 Березня 2020
3940

На «UA: Першому» стартує програма «Святі та грішні» з Мирославою Барчук

15:17,
2 Березня 2020
3940
На «UA: Першому» стартує програма «Святі та грішні» з Мирославою Барчук
На «UA: Першому» стартує програма «Святі та грішні» з Мирославою Барчук
Нова програма «Святі та грішні» з ведучою Мирославою Барчук виходитиме на «UA: Першому» у форматі інтерв’ю щовівторка о 22:10.

Перший випуск вийде в ефірі каналу 3 березня. Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного. 

Мирослава Барчук вестиме в студії діалог на межі конфлікту, щоб розкрити глядачеві особистість гостя.

Над проєктом також працюють виконавча продюсерка Суспільного Катерина Феленюк та редакторка нової програми Лариса Волошина, яка на каналі «UA:Крим» веде суспільно-політичні програми.

Зі слів Катерини Феленюк відомо, що назву «Святі та грішні» запропонувала Мирослава Барчук.

«Гостями будуть політики та інші відомі персони. Ведуча через інтерв’ю покаже нам історію дослідження характеру свого гостя», — сказала Катерина Феленюк.

Окрім інтерв’ю у програмі покажуть цікавинки, які команда поки що тримає в таємниці.

Лариса Волошина вважає, що це найкраще особистісне інтерв'ю на українському телебаченні.

«Це дуже високий рівень — рівень західної журналістики, де в бесіді народжується істина й де глядач може по-справжньому почути як ведучу, так і гостя. Тут глядач має змогу зробити власний висновок, а не бути жертвою маніпуляцій чи чужих інтерпретацій реальності. Тому я раджу глядачам уважно придивитися до цього проєкту», — зазначила Лариса Волошина.

Нагадаємо, Мирослава Барчук – ведуча «Еспресо». Із березні 2019 року вона разом із Павлом Казаріним стали ведучими політичного токшоу «Зворотний відлік», яке виходить щопонеділка о 21:30 на суспільному телеканалі «UA: Перший». Токшоу стартувало під час президентської кампанії, в лютому 2020 року розпочався четвертий сезон.

Додамо, у Мирослави Барчук була ідея щодо програми у форматі інтерв’ю. Про це вона розповіла «Детектор медіа» в інтерв’ю.

«Хочу вести програму з інтелектуалами на "Еспресо" чи Суспільному. Я колись вела улюблену програму Homo Sapiens на ТВі. Це довгі, годинні розмови з розумними людьми, мислителями: письменниками, акторами, політиками. Ті формати, в яких працюю, тяжкі для того, щоб запрошувати таких масштабних людей. Зараз мені чудово складається працювати на Суспільному та "Еспресо". І зараз маю сили й бажання робити ще одну програму», – сказала вона «ДМ» у серпні 2019 року.  

Фото: пресслужби НСТУ

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду