У Роттердамі обрали трьох ведучих «Євробачення-2020»

У Роттердамі обрали трьох ведучих «Євробачення-2020»

12:55,
10 Січня 2020
3224

У Роттердамі обрали трьох ведучих «Євробачення-2020»

12:55,
10 Січня 2020
3224
У Роттердамі обрали трьох ведучих «Євробачення-2020»
У Роттердамі обрали трьох ведучих «Євробачення-2020»
Міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2020» у Роттердамі (Нідерланди) вестимуть актриса та ведуча Шанталь Янзен, ведуча, співачка та двічі учасниця «Євробачення» Едсілія Ромблі та співак, ведучий та коментатор Ян Сміт. Кожен із ведучих починав свою кар’єру як виконавець.

Про це йдеться  на офіційному сайті «Євробачення».

Ведучі відкриватимуть три прямі ефіри  12, 14 та 16 травня 2020 року, спілкуватимуться з учасниками у «зеленій кімнаті» та проведуть хвилююче голосування.

Шанталь Янзен народилася 1979 року в Тегелені, навчалася в Амстердамському університеті мистецтв, телевізійну кар’єру почала у суспільній телекомпанії AVRO, де з 2008 по 2010 рік брала участь у нагородженні Gouden Televizier-Ring Gala. Шанталь Янзен завоювала нагороду Televizier-Ster як найкраща телеведуча 5 разів.

 

Едсілія Ромблі народилася в Амстердамі у 1978 році. Вона здобула перемоги у голландській та європейській версії талант-шоу Soundmixshow. У 1998 році представляла Нідерланди на «Євробаченні».

Ведуча двічі представляла результати голосування глядачів і журі в Нідерландах.

Ян Сміт народився в 1985 році у Волендамі, свій перший хіт забив у віці 10 років. Як співак відомий не лише в Нідерландах, а й у Бельгії, Німеччині, Австрії та Швейцарії. Ян є найуспішнішим голландським артистом в Німеччині, зібравши 12 мільйонів глядачів у Schlagerchampions, Die Hüttenparty і Schlagerboom. За останні 9 років він показав себе як фаховий диктор на «Євробаченні», коментуючи виступи разом з Корнальдом Маасом.

Нагадаємо, «Євробачення-2020» відбудеться 12, 14 та 16 травня 2020 року в Роттердамі, Нідерланди. У 2020 році фінансову підтримку переможцю національного відбору під час підготовки, поїздки й перебування на конкурсі надає Суспільне мовлення. Витрати, пов'язані з кастингом і телевізійною частиною Національного відбору, бере на себе телеканал СТБ.

Як відомо, логотипом «Євробачення-2020» стало абстрактне зображення кольорів прапорів 41 країни-учасниці.

Слоганом «Євробачення-2020» є заклик «Відкривайся» (Open Up).

Фото: сайт eurovision.tv, NPO/AVROTROS/NOS

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду