На «UA: Перший» повертається проєкт «Пліч-о-пліч»

На «UA: Перший» повертається проєкт «Пліч-о-пліч»

17:02,
3 Вересня 2019
3407

На «UA: Перший» повертається проєкт «Пліч-о-пліч»

17:02,
3 Вересня 2019
3407
На «UA: Перший» повертається проєкт «Пліч-о-пліч»
На «UA: Перший» повертається проєкт «Пліч-о-пліч»
У вівторок, 3 вересня, о 19: 30 в ефірі «UA: Першого» вийде третій сезон проєкту «Пліч-о-пліч» про успішні історії в громадах України.

Про це йдеться в промоційному ролику, який транслюють на «UA: Першому».

«Кожна з історій – це приклад об’єднання сил та ентузіазму людей в різних регіонах, які ведуть їх до успіху», – описують програму на сайті телеканалу.

Ведучою проєкту «Пліч-о-пліч» залишається журналістка Наталя Пономарів.

Вона розповіла сайту «Детектор медіа», що новий сезон «Пліч-о-пліч» – це нова порція історій, що надихають.

«Ми розкажемо про "смарт"-туризм в Івано-Франківську, про те, як у Львові знайшли спосіб поділити бюджетні гроші між сотнями громад максимально ефективно, і тепер там будують, ремонтують, освітлюють, лагодять усе такими темпами, що вразили навіть досвідчених нас. Тростянець здивував тим, як там обігнали реформу і вже мають готовий прообраз того, якою може бути муніципальна поліція. Там успішно працює Центр громадської безпеки, який спільно з патрульною поліцією піклується про безпеку в місті», – сказала «ДМ» ведуча.  

За її словами, багато уваги у цьому сезон приділять питанням участі усіх категорій населеннях у житті своїх громад.

«Приміром, ми покажемо, як працює Жіноча рада в м.Мерефа на Харківщині або Поважна рада в Дунаївцях Хмельницької області. Знімаючи цей сезон, ми переконалися, як багато всього можуть і роблять люди в усіх куточках України, і дуже тішимось, що можемо поділитися цими прикладами», – додала Наталя Пономарів.

Вона зазначила, що правовласником циклу програм «Пліч-о-пліч» надалі є Рада Європи, проект готувався спеціально для Суспільного. Крім Наталі Пономарів, над проєктом працювали продюсер В’ячеслав Пономарьов, режисер-оператор Олександр Назаров і редактор Федір Прокопчук.

У третьому сезоні вийде 8 серій. 

Нагадаємо, перший сезон (4 випуски) виходив упродовж січня 2018 року. Другий сезон (8 випусків) виходив із 19 вересня по 23 жовтня.

Всі випуски можна переглянутив архіві на сайті «UA: Першого».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду