Головою журі національного відбору дитячого «Євробачення-2018» стала Марія Бурмака

Головою журі національного відбору дитячого «Євробачення-2018» стала Марія Бурмака

13:09,
23 Серпня 2018
2376

Головою журі національного відбору дитячого «Євробачення-2018» стала Марія Бурмака

13:09,
23 Серпня 2018
2376
Головою журі національного відбору дитячого «Євробачення-2018» стала Марія Бурмака
Головою журі національного відбору дитячого «Євробачення-2018» стала Марія Бурмака
До складу журі ввійшли Олександра Кольцова і Софія Куценко, LAUD, Тарас Тополя.

На Суспільному сформували склад журі нацвідбору дитячого «Євробачення-2018», повідомляє suspilne.media. Зокрема відбирати переможця з-поміж 10 фіналістів онлайн-голосування будуть фронтмен відомого українського гурту «Антитіла» Тарас Тополя, членкиня правління Суспільного мовника України та співачка Олександра Кольцова, співак та композитор LAUD, співачка й переможниця багатьох міжнародних вокальних конкурсів Софія Куценко, а також народна артистка України Марія Бурмака, яку було обрано головою суддівського складу. Визначення пісні-переможниці та учасника, який представлятиме Україну у фіналі Дитячого «Євробачення» в Мінську, відбуватиметься згідно з результатами оцінювання журі та з урахуванням дорадчого голосу від глядачів шляхом онлайн-голосування.

«Кожен учасник нацвідбору дитячого «Євробачення» – це маленька талановита душа, повна сподівань, надії і віри у справедливість. Кожна дитина – сонце для своїх батьків. Тому я впевнена, що будуть і розчарування, і сльози, і нарікання на журі. Головне – знайти підхід до всіх дітей і пояснити позицію журі, щоб не посіяти зерна розчарування в маленьких серцях, а навпаки допомогти порадами й надихнути на наступні перемоги. І якщо треба, то я готова особисто зустрітися з молодими виконавцями і задружити з ними на все життя», – зазначила Марія Бурмака.

28 серпня буде оголошено 10 фіналістів, які й позмагаються за звання переможця та можливість представити Україну у фіналі Дитячого пісенного конкурсу «Євробачення» в Мінську (Білорусь).

 «Зараз багато дитячих пісенних конкурсів виглядають занадто дорослими: мейкап, дорослі пісні про кохання від дітей, які ще не відчувають і не розуміють, про що автор подав текст. Дитяча пісня має залишатися на території дитинства. І теми, які зачіпаються у дитячих піснях, повинні відповідати віку учасників, які виступають. Пісні мають співпадати з емоційним портретом дитини», – сказала Олександра Кольцова. 

Нагадаємо, Національна суспільна телерадіокомпанія України продовжила прийом заявок на участь у національному відборі на дитячий пісенний конкурс «Євробачення-2018» до 26 серпня 2018 року включно.

Раніше Національна суспільна телерадіокомпанія України заявила, що проведе відбірковий етап на дитяче «Євробачення-2018» онлайн та сподівається, що уряд виділить фінансування, щоб сплати річні членські внески до Європейської мовної спілки.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду