«UΛ:Перший» транслюватиме допит Януковича

«UΛ:Перший» транслюватиме допит Януковича

12:21,
28 Листопада 2016
1515

«UΛ:Перший» транслюватиме допит Януковича

12:21,
28 Листопада 2016
1515
«UΛ:Перший» транслюватиме допит Януковича
«UΛ:Перший» транслюватиме допит Януковича
Телеканал «UΛ:Перший» робитиме онлайн-трансляцію відеодопиту екс-президента України Віктора Януковича, який має відбутися сьогодні о 13:00 у Святошинському райсуді Києва

Про це повідомляє прес-служба телеканалу у своєму прес-релізі.

«Допит в режимі відеозв’язку екс-президента України Віктора Януковича у справі про розстріл 48 українців на вулиці Інститутській відбудеться 28 листопада у приміщенні Святошинського районного суда міста Києва. UA:Першийпокаже допит у прямому ефірі. Орієнтовний час початку трансляції – 13:00», – йдеться в релізі.

Нагадаємо, це буде друга спроба відеодопиту екс-президента. Вперше його намагалися допитати 25 листопада, але суд вирішив зробити перерву у засіданні в зв’язку з неможливістю доставки підсуднихекс-беркутівців з Лук’янівського СІЗО. Тоді трансляцію робили: «Громадське Тб»,«UΛ:Перший» та сайт телеканалу «112 Україна».

Як писав «Детектор медіа», через сьогоднішній відеодопит у суді утворилися черги журналістів. Вже акредитовано понад 40 ЗМІ.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду