Представником Росії на «Євробаченні-2017» може стати  Олександр Панайотов із Запоріжжя

Представником Росії на «Євробаченні-2017» може стати Олександр Панайотов із Запоріжжя

16:47,
31 Жовтня 2016
5767

Представником Росії на «Євробаченні-2017» може стати Олександр Панайотов із Запоріжжя

16:47,
31 Жовтня 2016
5767
Представником Росії на «Євробаченні-2017» може стати  Олександр Панайотов із Запоріжжя
Представником Росії на «Євробаченні-2017» може стати  Олександр Панайотов із Запоріжжя
Представник Росії візьме участь в міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення-2017», який відбудеться в Києві. Одним з претендентів є учасник шоу «Голос», уродженець із Запоріжжя, 32-річний Олександр Панайотов.

Співак розповів в інтерв'ю Life про те, що хотів би помирити Росію і Україну на «Євробаченні-2017».

За його словами, спочатку «Євробачення» створювалося як захід, націлений не тільки на розвагу, а й на об'єднання народів різних країн після Другої світової війни. Олександр Панайотов вважає, що сьогодні це головна місія «Євробачення».

«Як українець, я можу сказати, що якщо поїхати з місією об'єднання, примирення, з піснею, яка б розтопила всі серця – хоча б на ці три жалюгідні хвилини на сцені! – це було б чарівно», – сказав виданню можливий претендент на «Євробачення».  

У конкурсі наступного року візьмуть участь 43 країни. Повернуться Румунія і Португалія, які не долучилися до музичного змагання у 2016 році. Весь список країн-учасниць оприлюднено на офіційному сайті Євробачення.

У «Євробаченні-2017» візьме участь також Австралія, а Боснія і Герцеговина через реструктуризацію національного мовника BHRT не висуватиме свого представника.

Організатори наголошують, що 43 країни – це рекордний показник для цього музичного змагання.

Нагадаємо, що півфінали «Євробачення» пройдуть у Києві 9 та 11 травня 2017 року, а фінал – 13 травня.

Мер столиці Віталій Кличок очікує, що в Київ на «Євробачення-2017» приїде близько 20 тисяч гостей. Щоб Київ виглядав привабливо, влада збирається підготувати інфраструктуру, відремонтувати дороги на лівий берег і знести всі незаконні МАФи.

Як раніше сайт «Суспільне мовлення» повідомляв, Кабінет міністрів планує виділити з державного бюджету 455,7 млн грн.  Коштами розпоряджатиметься Держкомтелерадіо. Пізніше Кабінет міністрів України зменшив витрати на підготовку і проведення пісенного конкурсу «Євробачення-2017» на 19,38 млн гривень.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду