Херсон теж заявив про бажання приймати «Євробачення-2017»

Херсон теж заявив про бажання приймати «Євробачення-2017»

17:47,
4 Липня 2016
1836

Херсон теж заявив про бажання приймати «Євробачення-2017»

17:47,
4 Липня 2016
1836
Херсон теж заявив про бажання приймати «Євробачення-2017»
Херсон теж заявив про бажання приймати «Євробачення-2017»
Херсон став шостим містом, яке офіційно заявило про своє бажання приймати «Євробачення-2017».

Про це повідомляє сайт «UA: Перший».

Нагадаємо, 8 липня завершується перший етап відбору господаря міжнародного пісенного конкурсу, який відведений для подачі містами заявок на участь. Далі Оргкомітет спільно з Європейською мовною спілкою продовжить вивчати пропозиції від усіх претендентів, аналізуючи їх на відповідність встановленим критеріям.

На останньому ж етапі відбору, який триватиме до 1 серпня, залишиться тільки два міста-кандидати на проведення українського «Євробачення-2017». Більше інформації про це читайте на сайті.

Нагадаємо, за останні декілька днів 5 міст України подали заявки на прийняття «Євробачення-2017». Київ, Дніпро, Львів, Одеса, а тепер ще й Харків, претендують на проведення шоу. До кінця прийому заявок від українських міст лишається тиждень.

Нагадаємо, конкурс із відбору міста, в якому проводитиметься міжнародний пісенний конкурс «Євробачення-2017», відбудеться в чотири етапи і переможця оголосять 1 серпня. 

24 червня 2016 року прем'єр-міністр Володимир Гройсман анонсував початок конкурсу, на якому визначать місто-господаря «Євробачення-2017».  Кабмін визначив склад оргкомітету з підготовки до «Євробачення-2017».

Раніше кілька міст України заявили про бажання проводити «Євробачення-2017», а саме  Київ, Одеса, Львів, Дніпро і Херсон.

Нагадаємо, представниця України виконавиця кримськотатарського походження Джамала (Сусанна Джамаладінова) з піснею «1944» перемогла на 61-му Міжнародному пісенному конкурсі «Євробачення», фінал якого відбувся 14 травня в столиці Швеції Стокгольмі.

Фото: www.hgi.org.ua

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду