Суспільне транслюватиме матчі збірної України в Лізі націй

Суспільне транслюватиме матчі збірної України в Лізі націй

13:12,
4 Вересня 2024
18011

Суспільне транслюватиме матчі збірної України в Лізі націй

13:12,
4 Вересня 2024
18011
Суспільне транслюватиме матчі збірної України в Лізі націй
Суспільне транслюватиме матчі збірної України в Лізі націй
Збірна України розпочинає свій виступ в розіграші Ліги націй УЄФА-2024/25.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

7 вересня о 21:45 відбудеться номінально домашній матч української збірної проти збірної Албанії, який транслюватиметься на місцевих каналах Суспільного, у цифровому ефірі Т2, кабельних мережах та IPTV, в інтернеті — на медіасервісі Megogo.

Футбольний поєдинок проходитиме на стадіоні Epet Arena у Празі. У другому турі збірна України проведе виїзний поєдинок проти Чехії.

Суспільне мовлення є партнером Megogo в трансляції Ліги націй. Ексклюзивно переглянути матчі в інтернеті можна на медіасервісі Megogo, який є офіційним мовником Ліги націй. 

Нагадаємо, XVII літні Паралімпійські ігри в Парижі, які триватимуть до 8 вересня, транслюють одразу три платформи Суспільного: телеканал «Суспільне Спорт», місцеві телеканали Суспільного мовлення  та сайт «Суспільне Спорт».

Суспільне мовлення було офіційним транслятором Ігор XXXIII літньої Олімпіади, що пройшла в Парижі у 2024 році. 11 серпня трансляцію церемонії закриття Олімпіади наживо показали відразу на кількох платформах Суспільного: на телеканалі «Суспільне Спорт», Першому каналі Суспільного мовлення, місцевих телеканалах Суспільного та на сайті «Суспільне Спорт». Уперше найбільші події Олімпійських ігор були доступні на ютуб-каналі «Суспільне Спорт». Україна цього року виборола 12 нагород: 3 «золота», 5 срібних медалей та 4 бронзових. 

Трансляції Олімпійських ігор 2024 охопили понад 2,3 млн унікальних телеглядачів. У порівнянні з Олімпіадою 2016 року середня частка аудиторії зросла на 26%, а з Олімпіадою 2020-го в Токіо — на 58%.

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду