Суспільне є ексклюзивним транслятором Олімпіади-2024

Суспільне є ексклюзивним транслятором Олімпіади-2024

10:55,
25 Липня 2024
2518

Суспільне є ексклюзивним транслятором Олімпіади-2024

10:55,
25 Липня 2024
2518
Суспільне є ексклюзивним транслятором Олімпіади-2024
Суспільне є ексклюзивним транслятором Олімпіади-2024
З 26 липня по 11 серпня в Парижі триватимуть літні Олімпійські ігри, прямі трансляції яких відбуватимуться на платформах Суспільного.

Як повідомляє корпоративний сайт Суспільного, мовник транслюватиме понад 200 годин наймасштабнішої спортивної події в світі.

Безкоштовні трансляції відбуватимуться відразу на трьох платформах: телеканалі «Суспільне Спорт», місцевих телеканалах Суспільного мовлення  і сайті «Суспільне Спорт», де відразу йтимуть п’ять трансляцій з Олімпійських ігор. 

Перший канал Суспільного мовлення покаже відкриття та закриття літніх Олімпійських ігор 2024, а також щоденні інформаційно-аналітичні студії.

Щоденні трансляції змагань

З 10 години ранку до опівночі триватимуть щоденні трансляції. Заплановано показати 14 годин спортивних змагань. При цьому пріоритетними будуть ті спортивні події, участь у яких беруть українські спортсмени. Ці трансляції будуть доповнені ексклюзивними коментарями спортсменів збірної та включеннями безпосередньо з Парижа.

На диджитал-платформі «Суспільне Спорт» буде доступно чотири окремі плеєри з трансляцією змагань, а також окрема трансляція телеканалу «Суспільне Спорт».

Студії та додатковий контент з Олімпіади

Щоранку на ютуб-каналі «Суспільне Спорт»  буде виходити випуск дайджесту головних подій дня «Олімпіада за 500 секунд». Окремий дайджест про Ігри-2024 виходитиме також на підлітковому ютуб-каналі «Колайдер».

Щоденно в  ефірі телеканалів Суспільного виходитимуть три студійні програми. У ранковій студії ведуча Дар’я Кузнецова разом з гостями анонсуватиме головні події змагального дня. Її початок запланований на 10:00 на місцевих телеканалах Суспільного й телеканалі Перший, а також о 9:45 на телеканалі «Суспільне Спорт».

Щоденно у студії змагального дня підбиватимуть перші підсумки дня на Олімпіаді з результатами змагань. Також наживо разом з ведучим та коментатором Олексієм Мандзієм глядачі можуть стежити за подіями, що відбуваються на Олімпіаді.

Підсумковий випуск, який команда «Суспільне Спорт» робитиме безпосередньо на місці подій у Парижі, буде завершенням студійного дня. Ведучими цієї студії будуть Юлія Пазенко, Віталій Волочай та Сергій Захарченко. Щоденно гостями студії будуть українські олімпійці.

На радіо «Промінь» щоденно виходитимуть випуски «Щоденників Олімпіади», які о 10:30 анонсуватимуть змагальний день, о 17:30 розповідатимуть про проміжні підсумки змагального дня, а о 20:00 — підбиватимуть підсумки змагального дня. Також у радіоефірі транслюватимуть матчі олімпійської збірної з футболу.

Нагадаємо, Суспільне є офіційним транслятором Олімпійських та Паралімпійських ігор 2024. Літні Олімпійські ігри 2024 року проходитимуть з 26 липня по 11 серпня, літні Параолімпійські ігри 2024 — з 28 серпня по 8 вересня в Парижі.

Як офіційний транслятор Олімпіади Суспільне пропонує українським телеканалам співпрацю для підготовки та показу коротких повідомлень у програмах новин.

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Михайло Думич
11:23 / 25.07.2024
Виправте заголовок, бо Суспільне не є екслюзимним транслятором. Права також у Євроспорт!
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду