Віталій Гамадин став шефредактором західного хабу Суспільного

Віталій Гамадин став шефредактором західного хабу Суспільного

14:38,
19 Липня 2024
937

Віталій Гамадин став шефредактором західного хабу Суспільного

14:38,
19 Липня 2024
937
Віталій Гамадин став шефредактором західного хабу Суспільного
Віталій Гамадин став шефредактором західного хабу Суспільного
Журналіст і телеведучий зі Львова Віталій Гамадин став переможцем конкурсу на шефредактора західного хабу Суспільного.

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

З 18 липня він плануватиме роботу новинної редакції у Львові та координуватиме центр виробництва у західному хабі, до якого також належать бюро в Ужгороді, Тернополі, Івано-Франківську та Чернівцях. Віталій Гамадин як шефредактор хабу відповідає за досягнення показників ефективності й створення спецпроєктів, які виготовляє команда хабу. 

На телебаченні Віталій Гамадин працює  з 2013 року. У 2018–2021 роках працював на «Суспільне Львів» над проєктами суспільно-політичного напряму, був ведучим проєктів «Виборчий округ. Дебати», прямоефірних випусків «Сьогодні. Головне» та спецпроєктів. У вересні 2022-го приєднався до команди ведучих та випускових редакторів «Суспільне. Спротив», а згодом — до ефіру інформаційного проєкту «Суспільне. Студія». З квітня 2024 року поєднує телеведення з обов’язками шефредактора західного хабу. 

Віталій Гамадин зазначив, що у його планах розвиток конвергентністі редакцій бюро, які входять до західного хабу,  та підвищення взаємодії з глядачем / слухачем / читачем Суспільного через цифрові платформи.

 «Ціную довіру команди Суспільного і радий бути частиною цієї команди. Разом зможемо впровадити формати, що зроблять контент більш доступним та цікавим для різних вікових груп та аудиторій», — говорить Віталій Гамадин

На конкурсах на посаду шефредакторів/-ок південного та північно-західного хабу, які тривали паралельно, переможців не обрали.

Нагадаємо, звільнилася шефредакторка Південного хабу Суспільного Діана Зубар. У коментарі «Детектору медіа» Діана Зубар зазначила, що «рішення рухатися далі і йти з компанії наростало поступово й пов'язане з багатьма факторами: як і з особливостями роботи в компанії, так і з внутрішнім бажанням розвиватися та виходити за межі регіональної журналістики».

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Віталій Гамадин зазначив, що у його планах розвиток конвергентністі редакцій бюро
20:59 / 19.07.2024
Забиваємо в Гугл "що таке конвергенція". Отримує відповідь :"Конвергенція – еволюцій процес, що призводить до формування комплексу схожих ознак у представників неспоріднених груп". Тобто, виходячи з відповіді Гугла і задачі, яку собі поставив новоспечений начальник, получаємо розуміння, що в тому хабі повний роздрай неспоріднених груп. І тут виникає нове питання :Так за що дерли на собі сорочки і били себе в груди Аласанія і Чернотицький?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду