На Суспільному відбудеться прем’єрний показ документального серіалу «Епізоди»

На Суспільному відбудеться прем’єрний показ документального серіалу «Епізоди»

17:27,
14 Червня 2024
1096

На Суспільному відбудеться прем’єрний показ документального серіалу «Епізоди»

17:27,
14 Червня 2024
1096
На Суспільному відбудеться прем’єрний показ документального серіалу «Епізоди»
На Суспільному відбудеться прем’єрний показ документального серіалу «Епізоди»
Його прем’єра в кінотеатрах відбулась у квітні 2024 року.

14 червня о 19:15 на місцевих каналах Суспільного відбудеться показ першої частини документального серіалу «Епізоди» — «Україна на Мундіалі» про Чемпіонат світу з футболу 2006 року. 

Про це повідомляє корпоративний сайт Суспільного.

У фільмі зібрані інтерв'ю з футболістами національної команди, тренерами, спортивними експертами й фанатами української збірної, чимало архівних матеріалів. Героями стрічки стали: Андрій Шевченко, Олександр Шовковський, Артем Мілевський, Руслан Ротань, Владислав Ващук, Сергій Федоров, Семен Альтман, Юрій Роменський, Віктор Вацко, Артем Франков, Ігор Циганик, Галина Вініченко, Алла Бублій, Дмитро Тимошенко, Еммануїл Ганєв, Олег Куриленко та Святослав Вакарчук.

«Доля була несправедливою до цілого покоління українських футболістів. Щосезону українська збірна ставила одну мету: потрапити на Чемпіонат світу. Щосезону мета так і залишалася мрією. До 2006 року. Важкий шлях збірної на чолі з тренером Олегом Блохіним, сильні противники й вирішальний матч між Україною та Швейцарією. Це історія про червень 2006-го, коли вся Україна, від Львова до Луганська, була за синьо-жовтих», — йдеться в описі до стрічки. 

Прем’єра фільму у кінотеатрах відбулася у квітні 2024 року. Над стрічкою працювала українська студія KNIFE! Films, режисер — Артем Григорян.

Генпродюсер регіонального мовлення Суспільного Артем Шелковий зазначає, що тогорічний Чемпіонат світу «був епохальним для України, і це подія, яка назавжди увійшла в історію».

 «Суспільне мовлення буде транслювати ще один важливий для України турнір — Євро – 2024, тож перед його стартом даємо нашим глядачам можливість ексклюзивно пригадати одну з найяскравіших сторінок в історії нашого футболу на місцевих каналах Суспільного», — розповідає Артем Шелковий

Стрічка розповідає про визначні події в історії незалежної України. Серіал «Епізоди» включає в себе ще три частини - «Україна на Мундіалі», «Тінь Чорнобиля», «Не перемикайтесь!» - які будуть опубліковані на Netflix. Перший епізод вже опубліковано 13 червня,  реліз присвятили старту Чемпіонату Європи з футболу 2024 року, який починається 14 червня у Німеччині й триватиме до 14 липня.

Нагадаємо, Суспільне та Megogo транслюватимуть матчі УЄФА Євро-2024. Матчі Чемпіонату Європи з футболу, який пройде в Німеччині з 14 червня до 14 липня 2024 року, транслюватимуться на місцевих каналах Суспільного. 

О 20:40 — дивіться на місцевих телеканалах Суспільного передматчеву студію до поєдинку-відкриття Євро – 2024, о 22:00 матч-відкриття турніру Євро – 2024  Німеччина – Шотландія, о 00:00 — післяматчеву студію.

Фото: Суспільне 

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду