Суспільне анонсує новий випуск проєкту «Кримське питання»

Суспільне анонсує новий випуск проєкту «Кримське питання»

15:08,
5 Травня 2023
1415

Суспільне анонсує новий випуск проєкту «Кримське питання»

15:08,
5 Травня 2023
1415
Суспільне анонсує новий випуск проєкту «Кримське питання»
Суспільне анонсує новий випуск проєкту «Кримське питання»
Незаконному арешту кримського правозахисника Абдурешита Джеппарова та ініціативі «Листи до вільного Криму» присвячено новий випуск проєкту «Кримське питання». Його покажуть в етерах місцевих каналів Суспільного мовлення та на платформах «Суспільне Крим» 6 травня о 21:00.

«Кримське питання» — проєкт регіональної команди Суспільного мовлення, над яким працюють журналісти й редактори «Суспільне Крим» спільно із «Суспільне Львів». Про це йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Листи до кримських політв'язнів українці можуть написати протягом наступного місяця, а організатори ініціативи «Листи до вільного Криму» передадуть їх у місця незаконного утримання політв'язнів на окупованому півострові. Ведуча проєкту «Кримське питання» Олеся Вакуленко поспілкується з головою правління Центру прав людини ZMINA Тетяною Печончик та сестрою незаконно ув'язненого Богдана Зізи Олександрою Барковою про значення і мету цієї ініціативи.

Розмові з адвокатом Едемом Семедляєвим і Ніярою Джеппаровою, дружиною незаконно арештованого Абдурешита Джеппарова, буде присвячена друга частина нового випуску «Кримського питання». Зазначимо, що Абдурешита Джеппарова 26 квітня підконтрольний Росії Білогірський райсуд у Криму заарештував на 12 діб за «непокору поліції» за статтею 19.3 Кодексу про адміністративні правопорушення РФ (непокора законному розпорядженню або вимозі співробітника органів внутрішніх справ).

Новий випуск «Кримського питання» можна подивитись також  онлайн на сайтах місцевих телеканалів Суспільного, у записі — на ютуб-каналі «Суспільне Крим». 

Фото: Суспільне

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду