Орест Білоскурський припиняє співпрацю з Суспільним

Орест Білоскурський припиняє співпрацю з Суспільним

12:06,
31 Березня 2022
4948

Орест Білоскурський припиняє співпрацю з Суспільним

12:06,
31 Березня 2022
4948
Орест Білоскурський припиняє співпрацю з Суспільним
Орест Білоскурський припиняє співпрацю з Суспільним
У дослідника аудиторії Суспільного закінчується контракт.

Із 1 квітня у керівника напряму дослідження суспільства Національної суспільної телерадіокомпанії України Ореста Білоскурського закінчується контракт і він завершує співпрацю з Суспільним.

Цю інформацію «Детектору медіа» підтвердив член правління НСТУ з питань маркетингу Андрій Таранов.

За його словами, у керівниці Департаменту стратегічного маркетингу Вікторії Борщенко також закінчується контракт, та вона продовжить співпрацю з компанією до 18 квітня 2022 року. Надалі їй запропонували розглянути можливість долучитися до нових задач, які постають перед дослідниками в умовах війни.

«Вважаю її спеціалістом високого рівня, готовим до складних викликів. Був би дуже щасливий, якби вона погодилася на новий контракт із тим, щоби ці задачі вирішувати», – сказав Андрій Таранов.

Він пояснив, що закінчення контрактів – не скорочення та не звільнення.

«Орест, наскільки мені відомо, і до війни не планував продовжувати співробітництво з Суспільним, зі мною він жодного разу це питання не підіймав», – поділився член правління НСТУ.

Нагадаємо, навесні 2020 року Вікторія Борщенко та Орест Білоскурський приєдналися до НСТУ і працювали над стратегічним маркетингом і дослідженнями суспільства.

В інтерв’ю «Детектору медіа» вони розповіли, що привчили глядачів до того, що Суспільне треба любити, тепер треба привчити його дивитися.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Tu
07:43 / 01.04.2022
Витрачати гроші і досліджувати те, що і так видно неозброєним оком, то головна мета команди Аласанії.
читач
20:28 / 31.03.2022
Ех, Детектор суспільного, знову маніпуляція. "Із 1 квітня у керівника напряму дослідження суспільства Національної суспільної телерадіокомпанії України Ореста Білоскурського закінчується контракт і він завершує співпрацю з Суспільним." А ось почитайте,що Орест написав:"Не прижилися. Так, з 1 Квітня (не жарт) ми покидаємо Суспільного мовника і перестаємо витрачати гроші СІДИ на дослідження. Ми, як команда, яка створювала Центр Дослідження на Суспільному, йдемо разом і продовжуємо проводити дослідження, і готові до ще більш глибокої співпраці з вами. Це були два роки глибокого включеного спостереження за роботою Суспільного із середини — якщо б не війна, можна було б почати розказувати що не так із суспільним мовником, але про це все - у нашому дослідженні після обов'язкової та беззаперечної перемоги України та перезапуску Суспільного."
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду