«Українське радіо» оголосило конкурс на супровід шоу «Нічна вахта»

«Українське радіо» оголосило конкурс на супровід шоу «Нічна вахта»

10:30,
31 Січня 2022
1679

«Українське радіо» оголосило конкурс на супровід шоу «Нічна вахта»

10:30,
31 Січня 2022
1679
«Українське радіо» оголосило конкурс на супровід шоу «Нічна вахта»
«Українське радіо» оголосило конкурс на супровід шоу «Нічна вахта»
Нічне шоу має виходити упродовж 2022 року.

На «Українському радіо» оголосили мистецький конкурс на супровід нічного інформаційно-розважального шоу «Нічна вахта» протягом 2022 року. Переможець має забезпечити реалізацію 196 випусків із загальним хронометражем одного випуску до 110 хвилин.

Проєкти прийматимуть із 28 січня по 21 лютого 2022 року. Переможця/ницю оголосять не пізніше 30 червня 2022 року, йдеться на корпоративному сайті Суспільного.

Бюджет проєкту відповідно до очікуваного фінансування — до 1 200 000 гривень.

«Нічна вахта» – щоденне нічне шоу для дорослої аудиторії, що висвітлює різні сфери суспільного життя в легкій, невимушеній манері, з елементами гумору. Передача композиційно складається з двох частин – до та після півночі. Перша частина передбачає участь гостя, друга частина насичена інтерактивними елементами. Шоу «Нічна вахта» розраховане на дорослу аудиторію рівною мірою чоловіків та жінок віком 35+, які цікавляться суспільно-політичним життям країни та відкриті до обговорення соціальних проблем. Форма подачі матеріалу – легка, невимушена, адаптована для сприйняття в пізній час після напруженого робочого дня. На вихідних розглядаються теми переважно мистецького спрямування.

Концепція передачі «Нічна вахта» – довірлива, легка розмова з учасниками ефіру та слухачами, обговорення подій, які не увійшли до основних лінійних програм протягом дня, переважно неполітичного характеру, підсумок найпомітніших подій дня, поданий модератором радіошоу у форматі невимушеного діалогу з цікавими деталями та особистим осмисленням. Програма також містить тематичні рубрики та/або вікторини. Двоє модераторів працюють в ефірі по черзі: тиждень через тиждень. Це бажано чоловік та жінка, бажано відомі медійні особи з досвідом роботи в радіоефірі, які володіють акторською майстерністю.

Реалізація творчого завдання передбачає визначення тем, підбір гостей, створення сценаріїв, розроблення вікторин та їх організацію, модерування ефіру і саунд-продюсування нічного інформаційно-розважального радіошоу «Нічна вахта» протягом 2022 року, що відповідає законодавчим нормам про мовні квоти, цінностям Суспільного мовника і враховує особливості аудиторії «Українського радіо».

Останній випуск «Нічної вахти» вийшов у новорічну ніч з 31 грудня на 1 січня 2022 року. У 2021 році ефір почергово вели Марта Мольфар і Дмитро Лавров. Реалізацією шоу займався Олексій Смірнов (Олексій Вайсман) та його команда. За творчий напрям відповідав Євген Лєсной – редактор (продюсер) «Нічної вахти».

«Нічна вахта» виходить на «Українському радіо» з 1 серпня 2019 року. Усі сезони шоу супроводжувала команда Олексія Смірнова та Євгена Лєсного, які перемагали на мистецьких конкурсах упродовж 2019-2021 років.  

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду