«Українське радіо» розпочало  FM-мовлення у шести районах Полтавщини

«Українське радіо» розпочало FM-мовлення у шести районах Полтавщини

15:01,
27 Грудня 2016
1528

«Українське радіо» розпочало FM-мовлення у шести районах Полтавщини

15:01,
27 Грудня 2016
1528
«Українське радіо» розпочало  FM-мовлення у шести районах Полтавщини
«Українське радіо» розпочало  FM-мовлення у шести районах Полтавщини
У місті Лубни введено в експлуатацію радіомовний передавач, який охоплює також Лубенський, Хорольський, Оржицький, Чорнухинський, Миргородський та Гребінківський райони Полтавської області.

Завдяки цьому на частоті 100,1 МГц розпочала мовлення Перша програма загальнонаціональної мережі «Українського радіо» (УР-1), повідомляє на сайті «Лтава».

В. о. директора виконавчого «Полтавської регіональної дирекції «Лтава» Анатолій Мішин розповів сайту «Суспільне мовлення», що Лубни – особливий регіон.

«Ми раді, що саме у цьому регіоні нас чують. Лубни – місто обласного значення, його населення вибагливе. Там дуже багато культурних і освічених людей, ми якраз на них і орієнтуємося», – сказав він.

Пан Мішин зазначив, що за змістом вони вже суспільне мовлення. «Ми працюємо для людей, які прагнуть більше дізнаватися про рідний край, про його культуру, історію і, звичайно, останні новини, які відбуваються на Полтавщині. У цьому плані, на мій погляд, ми надзвичайно конкурентно-спроможні. Ми маємо кореспондента у Миргороді, який охоплює Лубни. Наступного року будемо думати про те, щоб мати якщо не про спеціальних кореспондентів у всіх районах, то фрілансерів. Таке завдання собі ставимо на наступний рік», – додав Анатолій Мішин.

Нагадаємо, цього тижня у Кривому Розі та Нікополі у тестовому режимі на FM-частотах почали мовити Перший канал «Українського радіо» (УР-1) та обласне радіо «Дніпропетровської регіональної дирекції».

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду