Віталій Кличко: «Києву потрібне громадське телебачення»

08:25,
22 Травня 2014
1304

Віталій Кличко: «Києву потрібне громадське телебачення»

08:25,
22 Травня 2014
1304
Віталій Кличко: «Києву потрібне громадське телебачення»
20 травня у прямому ефірі соціального ток-НЕшоу «Київський форум» з Реною Назаровою на телеканалі ZIK кандидат на посаду Київського міського голови Віталій Кличко відповів на запитання київської громади, зокрема про громадське мовлення.

Громадських активістів цікавило, які перші кроки зробить кандидат у випадку перемоги, а також питання боротьби з корупцією, незаконної забудови столиці, створення муніципального громадського телебачення. Окрім цього, гості студії дискутували про створення широкого публічного простору для киян.

«Ми готові співпрацювати зі всіма політичними силами. Ці сили мають підтримувати реформи, не виходячи з політичної корисності, а виходячи з інтересів киян»,  – наголосив політик.

Окрім цього, кияни питали про те, коли столиця нарешті отримає муніципальне громадське телебачення. Кандидат в мери зазначив, що важливо мати журналістів в залі Київської міської ради, які можуть слідкувати за голосуванням депутатів, адже це зробить ухвалення рішень відкритими і прозорими.

«Що стосується преси і прозорості – це єдиний шлях боротьби з корупцією. Нам потрібне громадське телебачення. І ви можете розраховувати на мою допомогу в цьому питанні», – повідомив Кличко.

Джерело: ZIK

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
rian.com.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду