Настя Станко розповіла про свій «Генплан» на «Громадському радіо»

15:06,
27 Вересня 2013
1886

Настя Станко розповіла про свій «Генплан» на «Громадському радіо»

15:06,
27 Вересня 2013
1886
Настя Станко розповіла про свій «Генплан» на «Громадському радіо»
20 вересня на «Громадському радіо» вийшов перший випуск авторської програми Анастасії Станко «Генплан», присвячений темі громадського транспорту. Пізніше у своєму блозі журналістка розповіла про концепцію своєї програми.

«Вона про те, як нам всім скласти цей генплан, як нам впливати, змінювати і трохи жити справді не лише в місті, а і з містом, думати трохи не лише про власний комфорт, а і про комфорт, наприклад, ще наших сусідів. Побачите, комфорту побільшає і в нас», – пише журналістка.

Щоб пояснити ідею програми, авторка навела приклад припаркованих на тротуарах автомобілів у тому контексті, що в більшості випадків це автомобілі не чиновників чи політиків, а звичайних громадян, але ЗМІ висвітлюють тільки порушення впливових осіб.

«Однак, саме про це і треба читати. Іноді, не чиновники винні в наших проблемах. В наших містах все так незручно і некомфортно іноді не так через місцевих чиновникі або зовсім не через них. Прибирання під'їзду, зручне паркування в дворі машини, пересування по місту з міською швидкістю, а не швидкістю, котра б була доречна для німецького автобану – це все не чиновники. Коли ми, виїжджаючи на своїх автах в дощ, а особливо в снігопад на роботу – думаємо про власний комфорт в теплій машині, ми створюємо не лише дискомфорт для інших учасників руху, ми і самі стоїмо в довжелезних пробках, бо думали: ну що ж одна моя машина нічого не змінить. А так же ж подумав кожен. Це все ми», – пояснює Настя Станко.

Програму можна прослухати на сайті «Громадського радіо».

Джерело: Українська правда

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
pravo-znaty.org.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду