«Громадське радіо» представило нову програму

12:36,
28 Серпня 2013
1821

«Громадське радіо» представило нову програму

12:36,
28 Серпня 2013
1821
«Громадське радіо» представило нову програму
Онлайн-проект «Громадське радіо» представляє ще одну прем'єру – подкаст-програму Андрія Куликова і Наталі Соколенко під назвою «Якщо», яка вже доступна для прослуховування на сайті проекту.

Гостями програми були журналістка та політик Ольга Герасим'юк і колишній голова Національної радіокомпанії України Віктор Набруско. Темою обговорення було громадське радіомовлення в Україні. Прослухати програму можна за посиланням.

Нагадаємо, що перший подкаст на сайті «Громадського радіо» було представлено 21 серпня. Він називався «ГР: чому і навіщо?» і являв собою презентацію проекту учасниками команди. Першу програму – «Кабінет» Сергія Андрушка – було опубліковано на День Незалежності України. Гостем був перший президент України Леонід Макарович Кравчук.

«Громадське радіо» – онлайн-проект, про який було заявлено в липні і який є наступником однойменного проекту Олександра Кривенка. До ініціативної групи входять Андрій Куликов, Наталя Соколенко, Сергій Андрушко, Анастасія Станко, Ірина Славінська, Вахтанг Кіпіані та ін. Як зазначено на сайті проекту, його завданням є «представлення у прямому ефірі такої точки зору на події в країні і світі, яка була би позбавлена грубих вад однобічності, сенсаційності, некомпетентності і не містила би прихованої реклами. ГР ставить за свою мету створення якісної і збалансованої картини подій, а не задоволення мінливих політичних смаків власників чи примітивізацію аналізу на догоду найменш вибагливої, але комерційно привабливої, аудиторії».

Джерело: Громадське радіо

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
vk.com/hromadske.radio
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду