Новий гендиректор планує уподібнити ТВі до суспільного мовлення

19:16,
11 Червня 2013
1503

Новий гендиректор планує уподібнити ТВі до суспільного мовлення

19:16,
11 Червня 2013
1503
Новий гендиректор планує уподібнити ТВі до суспільного мовлення
Генеральним продюсером  ТВі призначено  колишнього виконавчого директора російського каналу «Дождь» Вадима Гарнаєва. Про це повідомляє прес-служба телеканалу.

«Моє головне завдання на ТВі  запропонувати кардинально  новий та цікавий глядачам  розклад мовлення  в новому сезоні», – заявляє пан Гарнаєв.

За його словами, ТВі не копіюватиме «Дождь», але за змістом стане «справжнім українським суспільним телебаченням».
 

«Є й те, що буде об'єднувати «Дождь» і ТВі,  це відсутність цензури та спроба згуртувати навколо каналу інтелігентних, інтелектуальних  людей, які відстоюють європейський спосіб життя в Україні», – наголошує Вадим Гарнаєв.

Нагадаємо, 23 квітня на офіційному сайті ТВі з'явилась інформація, що новим генеральним директором телеканалу ТВі став Артем Шевченко, який змінив у керівництві каналу Наталію Катеринчук. А пан Гарнаєв був одним із засновників «Дождь» і працював на каналі  у 2009-2012 роках.
 

Як повідомляла «Телекритика», страйкарі журналісти телеканалу ТВі прийняли рішення піти з каналу. Відповідну заяву профспілка журналістів ТВі оприлюднила увечері 29 квітня. Під заявою наразі підписалися 32 співробітники каналу, зокрема провідні журналісти і ведучі Мустафа Найєм, Роман Недзельський, Юлія Банкова, Андрій Сайчук, Анастасія Станко. А 11 червня було презентовано проект громадського онлайн-ТБ, до ініціативної групи якого ввійшли 8 колишніх співробітників ТВі.

Джерело: Телекритика

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
NEWSru.ua
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду