Суспільне отримає доступ ще до чотирьох сезонів біатлону

Суспільне отримає доступ ще до чотирьох сезонів біатлону

14:07,
11 Липня 2024
2085

Суспільне отримає доступ ще до чотирьох сезонів біатлону

14:07,
11 Липня 2024
2085
Суспільне отримає доступ ще до чотирьох сезонів біатлону
Суспільне отримає доступ ще до чотирьох сезонів біатлону
ЄМС та правовласники біатлону до 2030 року матимуть доступ до всіх етапів Кубка світу IBU, а також до чемпіонатів світу IBU та інших змагань.

Європейська мовна спілка та Міжнародний союз біатлоністів (IBU) продовжили партнерство з ексклюзивних медіаправ ще на чотири сезони до 2030 року. Суспільне мовлення як член ЄМС є правовласником та ексклюзивним транслятором біатлону в Україні, йдеться на корпоративному сайті.

ЄМС та правовласники біатлону матимуть доступ до всіх етапів Кубка світу IBU, а також до чемпіонатів світу IBU та інших змагань, включно з молодіжним / юніорським чемпіонатом світу, відкритим чемпіонатом Європи, літнім чемпіонатом світу IBU та Кубком IBU.

Висвітлення біатлону забезпечать на телебаченні, в цифровому форматі й на радіо. Згідно з угодою, IBU та ЄМС особливо активно співпрацюватимуть у сфері цифрових медіа, розширюючи висвітлення біатлону на платформі Eurovision Sport по всьому світу. Мовна спілка також пропонуватиме послуги з трансляції та виробництва, управління контрактами, координації та реалізації проєктів. 

«Ми раді продовжити наше довгострокове партнерство з EBU Sport, яке гарантуватиме нашим вболівальникам найвищу якість трансляцій до 2030 року. Наше довге і плідне партнерство з EBU Sport є свідченням значного і дедалі більшого інтересу до біатлону не тільки в Європі, але і в усьому світі. Продовження співпраці ще на чотири роки дозволить нам реінвестувати в розвиток нашого виду спорту і забезпечити подальше охоплення нових аудиторій, коли ми перейдемо до наступного етапу нашої стратегії "Мета 2030"», — зазначив президент IBU Олле Далін.

Партнерство між ЄМС та IBU розпочалося понад 25 років тому. За цей час біатлон став найулюбленішим зимовим видом спорту, зокрема завдяки безкоштовному ефірному мовленню та безпрецедентному ставленню до нього з боку редакційних команд правовласників, зауважує Суспільне. 

Телеканали «Суспільне Спорт», місцеві телеканали, а також сайт «Суспільне Спорт» показали змагання Кубка світу, чемпіонату світу, чемпіонату Європи, Кубка IBU, а також чемпіонат світу серед юнаків та юніорів. 3,6 млн переглядів вдалося отримати на сайті «Суспільне Спорт», а також 1,5 млн унікальних телеглядачів на місцевих телеканалах Суспільного.

Фото: Суспільне

Читайте також
Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
Олена
01:10 / 14.07.2024
Біатлон, Євробачення, Олімпійські ігри - три кити, які дивляться на суспільному. Так було і на УТ-1. Так в чому різниця?
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду