Журналіст «ГромТV» викликав Вадима Тітушка на бій

11:48,
11 Липня 2013
1805

Журналіст «ГромТV» викликав Вадима Тітушка на бій

11:48,
11 Липня 2013
1805
Журналіст «ГромТV» викликав Вадима Тітушка на бій
10 липня проект інтернет-телабачення «ГромТV» виклав на своїх ресурсах сюжет, де один із засновників, Богдан Хмельницький, пропонує Вадиму Тітушку поборотися на ринзі прямо біля Шевченківського суду.

Журналіст одяг форму і чекав Тітушка. Дочекавшись, запропонував вийти на ринг і показати свою силу в бійці з чоловіком, а не з дівчиною. Тітушка назвав журналіста-спортсмена провокатором, Хмельницький Тітушка, в свою чергу, – слабаком.

Вадима Тітушка звинувачують у побитті журналістів Ольги Сніцарчук і Владислава Соделя під час акцій у Києві 18 травня. Засідання суду вже відбувалося, проте було перенесено на 10 липня.

«ГромТV» – проект інтернет-телебачення, який є, за словами ініціаторів, симбіозом громадського телебачення та правозахисницта.

Джерело: ГромTV

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
VK
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду