Суспільний мовник запустив сайт «UA: Спорт»

Суспільний мовник запустив сайт «UA: Спорт»

13:22,
21 Травня 2019
6667

Суспільний мовник запустив сайт «UA: Спорт»

13:22,
21 Травня 2019
6667
Суспільний мовник запустив сайт «UA: Спорт»
Суспільний мовник запустив сайт «UA: Спорт»
21 травня Суспільний мовник запустив нову цифрову платформу «UA: Спорт» – sport.suspilne.media.

На сайті «UA: Спорт»  можна буде дивитися з різних ракурсів трансляції міжнародних спортивних змагань, у HD-якості й без перерви на рекламу, повідомляє «UA: Суспільне мовлення».

На «UA: Спорт» є три рубрики: «Розклад» (розклад чемпіонату), «Новини» (новини спорту) і «Трансляції». Як повідомляють на Суспільному, користувачі сайту «UA: Спорт» матимуть змогу дивитися одночасно два змагання або переглядати записані трансляції.

Першою спортивною подією, яка транслюватиметься на платформі наживо, стане Чемпіонат світу з футболу серед юнацьких збірних U-20 (Польща, 2019), який проходитиме з 23 травня по 15 червня.

Футбольні матчі коментуватимуть коментатори Дмитро Джулай і Денис Босянок, спортивні коментатори Суспільного — Вадим Шевякін та Владислав Шалота, а також коментатор Суспільного радіо Вадим Власенко.

Нагадаємо, Суспільне покаже наживо Чемпіонат світу з футболу серед юнацьких збірних, який проходитиме 23 травня по 15 червня у 10-ти містах Польщі.  

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду