Запустили мобільний додаток для трьох каналів «Українського радіо»

Запустили мобільний додаток для трьох каналів «Українського радіо»

12:13,
16 Листопада 2018
9122

Запустили мобільний додаток для трьох каналів «Українського радіо»

12:13,
16 Листопада 2018
9122
Запустили мобільний додаток для трьох каналів «Українського радіо»
Запустили мобільний додаток для трьох каналів «Українського радіо»
На гаджетах у Google Play з оперативними системами iOS та Android можна скачати додаток suspilne.radio, що дозволяє слухати всі три радіостанції Суспільного мовника.

16 листопада, у День працівників радіо, телебачення і зв'язку України, Національна суспільна телерадіокомпанія України запустила мобільний додатки для суспільного радіо, де доступне прослуховування «Українського радіо», радіо «Промінь» і радіо «Культура».

Про це у себе на сторінці написав голова правління НСТУ Зураб Аласанія.

«Найкраще свято – коли в умовах, м'яко кажучи, стриманого ставлення українських політичних еліт до незалежності Суспільного мовника, і як наслідок, дуже обмеженого ресурсу – запускається новий продукт на пристойному рівні. В даному випадку я говорю про мобільні додатки для Українського радіо, що створені Digital-командою Суспільного завдяки підтримці Офісу Ради Європи – в рамках проекту «Зміцнення свободи медіа, доступу до інформації та посилення системи Суспільного мовлення в Україні», – повідомив він.

У Google Play з оперативними системами iOS та Android додаток має назву suspilne.radio

У додатку є розклад ефірів трьох радіостанцій, можна обирати окремі програми чи спецпроекти для прослуховування, побачити улюблених радіоведучих, або завантажити запис на свій мобільний пристрій.

Варто зазначити, що у компанії є ідея перейменувати «Українське радіо» на Суспільне радіо. Цю інформацію 16 листопада озвучила в ефірі Христина Стець у програмі «Сьогодні. Вранці». Наразі ця пропозиція не затверджена.

Нагадаємо, з березня 2018 року «Українське радіо» можна слухати  через найпоширеніший додаток для радіо в світі TuneIn. Також слухати онлайн можна на сайті «Українського радіо» та на сторінках у Фейсбуку. Карта покриття суспільного радіо у діапазонах FMі УКХ доступна на сайті УР. Програми «Українського радіо» транслюються на супутнику Amos 3.

Додамо, що 16 листопада «Українському радіо» виповнюється 94 роки. З нагоди Дня народження частина програм на каналах «Українського радіо» присвячена радійній тематиці.

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду