Hromadske.tv оновило сайт

13:07,
7 Квітня 2014
1606

Hromadske.tv оновило сайт

13:07,
7 Квітня 2014
1606
Hromadske.tv оновило сайт
Проект «Громадське телебачення» запустив оновлений сайт, на якому тепер є розподіл на рубрики та види матеріалів, а також деякі нові функції.

Матеріали на новому сайті розподіляються на новини, публікації та розслідування, а також за рубриками: політика, економіка, суспільство, світ. Матеріали можна сортувати за датою й за автором.

На сайті залишається кнопка «Допомогти проекту». Також додано кнопки для обговорення ефірів й участі в опитуваннях. За допомогою іншої кнопки ефір можна вмикати у фоновому режимі для прослуховування. Окрім того, на сайті є погода та курс валют.

Джерело: Суспільне мовлення

Коли «Детектор медіа» тільки розпочинав роботу, найпопулярніші українські медіа ще дослухалися до темників. Але завдяки спільній боротьбі журналістів та суспільства це змінилося. Найпоказовіше: Україна пройшла шлях від державного телебачення до Суспільного.

Тепер наша команда прагне розширювати аудиторію та впливовість Суспільного мовлення заради ідей та ідеалів, які воно продовжує ілюструвати.

Запрошуємо приєднатися до нас у цьому завданні, ставши частиною Спільноти «Детектора медіа».
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
hromadske.tv
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
Коментарі
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду